Svenskasv
Kundvagn
0 artiklar
  • Din kundvagn är tom.
  • Fri frakt över 500:-
Välj avdelning

Om Oss

Lamphallen AB är distributör och grossist inom belysning med ett varierat sortiment LED-belysning och designlampor så som designarmatur, downlights, badrumsarmaturer, köksbelysning och utomhusbelysning. Lamphallen AB är bl a distributör i Norden för Horozk Elektric som har en katalog med över 1000 belysningsprodukter.

Lamphallen AB säljer även lampor och belysning till företag med 30 dagars Invoice Faktura som betalsätt.

Lamphallen AB startades för att vi tyckte att många lampor och belysningsprodukter i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetslampor till marknadens bästa priser.


Hur kan vi erbjuda så låga priser?

Vi försöker köpa intressanta produkter av hög kvalité direkt från fabrik för att undvika merkostnader till olika mellanhänder.

Vi väljer noga ut de leverantörer vi samarbetar med.


Affärsidé
Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter till marknadens absolut bästa priser – utan att göra avkall på kvalitén. Vi kan leverera till alla kunder oavsett var du bor i landet till lägsta pris. Vi står dessutom för personlig service, vilket innebär att ni slipper bli kopplade till olika personer eller behöver sitta i kö till kundtjänst. 

Service och trygghet
Vi nöjer oss inte med att hålla låga priser. Vi vill att våra kunder ska känna att de handlar av ett seriöst företag med bra garantivillkor, personlig service, samt snabba och säkra leveranser. Vi erbjuder dessutom öppet köp, samt svar på frågor inom 12 timmar. För de kunder som inte har möjlighet att hämta sin vara erbjuder vi hemleverans. För att säkerställa effektiva och snabba leveranser har vi valt att jobba med DHL i de flesta fallen.
 

Alltid när du handlar hos Lamphallen:

  • Gratis leverans för köp över 500kr
  • Gratis expressleverans, 1-3 dagar på lagervaror
  • Lägsta prisgaranti
  • 14 dagars öppet köp
  • Räntefri delbetalning i upp till 14 dager
  • Möjlighet till kvällsleverans

Sortiment och kvalitet
Vårt sortiment förnyas kontinuerligt. Våra ledord när vi letar ny produkter är: kvalitet, design och funktionalitet. För att hitta leverantörer med kvalitetsprodukter granskar vi aktivt marknaden samt utför tester på alla produkter innan vi tar in dem i sortimentet.

Företagsinformation

Lamphallen AB
Org. nr 559106-9892

Postadress:
Lamphallen AB
Svarvaregatan 7
30250 Halmstad


 

Vice VD: María Gabriela Calderón

VD: Wisam Nour